به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه صهیونپژوهی تیه، سه شنبه شب هفتم دی ماه 1395، مدرسه علمیه امام محمد باقر (علیه السلام) قم، مهمان نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بود، وی با اشاره به این یوم الله بزرگ با شروع صحبت درباره روز نهم دی ماه گفت: خدای را شاکرم که این توفیق نصیبم شد، در خدمت دوستان طلبه خودم باشم. ایام مربوط میشود به نهم دی ماه؛ فتنهای که رخ داده و با تعبیری که مقام معظم رهبری داشتند: تلاش برای مبارزه با حکومت مشروع، فتنه است. یک حکومتی که مردم به آن رأی دادهاند، نظامی ارزشی است، لذا تلاش برای از بین بردن آن فتنه نام میگیرد.
فتنه چند هدف را تعقیب کرده و اولین هدف از بین اصل اسلام بود. شاید این حرف تعجب برانگیز باشد که امثال آقای موسوی، خاتمی و کروبی با اصل اسلام مشکل داشته باشند! صرف عمامه به معنای اسلام نیست که اگر گذاشتیم بشویم مسلمان و اگر برداشتیم کافر شویم! مشکل اسلام بود، شعار نه شرقی نه غربی جمهوری ایرانی سر میدادند. من برای این ادعا سند دارم؛ پیش به سوی قانون اساسی نوین ایران سندی است که حقوقدانهای طرفدار موسوی قانون اساسی نوشتند! این قانون در سال ۸۸ و در زمان فتنه نوشته شد.
هر جا اسمی از اسلام بود در این قانون اساسی برداشته شده است، از شورای نگهبان و مجلس خبرگان و ... که واضح است لذا برداشتند، حتی نام الله از پرچم جمهوری اسلامی ایران برداشته شد. قانون اساسی را زمانی مینویسند که نظام سرنگون شود و نظام جدید قانون اساسی جدید میخواهد. پس شما برانداز هستید نه اینکه عدهای انسان معمولی راهپیمایی کردند. کجای دنیا براندازهایشان را میبرند در خانه حبس میکنند و برایشان کباب میدهند که بخورند! به نظر من دیگر حصر کافیست و میدانید که آقای روحانی باید تصمیم را بگیرد. آقای روحانی حصر کافیست و ببرید محاکمه کنید.
من چند اصل از قانون اساسی حقوقدانان جنبش سبز را برایتان میخوانم؛ به صورت مقایسهای با قانون فعلی نوشتهاند. اصل اولی که ما در قانون فعلی داریم، این است که در حکومت ایران جمهوری اسلامی است و ملت ایران بر اساس اعتقاد دیرینهاش به حکومت حق و عدل قرآن در پی انقلاب اسلامی پیروزمند خود در پی رهبری مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی امام خمینی در همه پرسی دهم و یازدهم فروردین ماه انتخاب کردند. حالا توجه کنید به همین اصل در قانون جعلی اینها: نوع حکومت ایران جمهوری است، نگاه کنید اسلامی آن را برداشتند! ملت ایران در همهپرسی روز «جای خالی» با اکثریت فلان درصد رای انتخاب شد. با برانداز در دنیا چگونه برخورد میکنند؟
اصل دومی که ما میخوانیم: جمهوری اسلامی نظامی است بر پایه ایمان به خدای یکتا لا اله الا الله، دوم وحی الهی، سوم معاد، چهارم عدل و پنجم امامت. اینها به جای این اصل چه آوردهاند؟ جمهوری ایرانی حکومتی است بر پایه اصول زیر: حاکمیت ملت بر سرنوشت خویش، دوم رعایت آزادی و ... ! مشکل اصل اسلام است. مشکل معاد و توحید و لا اله الا الله است. اصل پانزدهم: زبان و خط رسمی مشترک همین است که داریم، خط رسمی و مشترک مردم ایران فارسی است. اسناد، مکاتبات، متون رسمی و کتب درسی باید با این زبان باشد ولی استفاده از زبانهای محلی و قومی در مطبوعات و رسانههای عمومی و آموزش آن در کنار زبان فارسی آزاد است.
اصل شانزدهمی که ما داریم: از آنجا که زبان قرآن و علوم و معارف اسلامی عربی است و ادبیات فارسی کاملاً با آن آمیخته است، این زبان باید پس از دوره ابتدایی تا پایان دوره متوسطه در همه کلاسها و در همه رشتهها تدریس شود. اما اینها گفتند که کلمات مانند عربی و قرآن و هر چیزی که اندک ارتباطی با اسلام پیدا میکند باید حذف شود. زبان و خط مشترک مردم ایران فارسی است، ادبیات عرب و ... را دور بیاندازید. اصلا ما را چه به قرآن.
اصل هفدهم: مبدأ تاریخ رسمی کشور هجرت پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) است و تاریخ هجری شمسی و هجری قمری هر دو معتبر است، اما مبنای کار ادارات دولتی هجری شمسی است. تعطیل رسمی هفتگی روز جمعه است. کلمه هجری مربوط میشود به هجرت پیغمبر اسلام. حالا که با اسلام دوباره مرتبط شده است، لذا این هم باید حذف شود. در مقابل آوردهاند: تقویم رسمی کشور، تقویم ایرانی «سه نقطه» است! حتما ایرانی شاهنشاهی است دیگر! مشکل اسلام است، لذا قرآن کریم میفرماید: لایزالون یُقاتلونکم حتی یُرَّدوکُم عَنْ دینِکُم إن استطاعُوا (آیه 217 سوره بقره). امریکا ما را رها میکند. تمام فتنهها و کارها به خاطر این است که این نظام اسم اسلام را یدک میکشد، هرچند کامل پیاده نکرده است.
نکته دوم فرق ما با عربستان است؛ مشکل هر اسلامی نیست. اسلام که مشکلی ندارد! از داخل آن داعش در میآید و از دشمنان اسلام خارج میشود. اسلام امریکایی که مشکلی ندارد. این اسلام انقلابی و اسلام ناب محمدی است که مشکل دارد. در فتنهها ولی فقیه باید زده شود، خلبان این حکومت. چون از همه گردنهها امام و مقام معظم رهبری کشور را عبور دادند . پس ویژگی دوم فتنه مبارزه با ولایت فقیه است. آن وقت مثل اسلام عربستانی میشود و هیچ مشکلی با امریکا ندارد. ویژگی سوم جریان فتنه نزدیکی و رضایت آمریکا است. کلینتون گفت ما بودیم که از فتنهگران دفاع میکردیم. همه اینهایی که فتنه کردند، به امریکا در رفتند.
آنهایی که در فکر رابطه با آمریکا و دشمنان هستند، همخون این ملت هستند. رابطه و دوستی با آمریکا و دست دادن با دشمنان خدا سومین ویژگی مهم جریان فتنه است. فتنه یک جریان است، نه اینکه موسوی و کروبی آمدند، رفتند و تمام شد. برای همین است که بعضی از مسئولین کشور ما در فتنه دست داشتند. به عنوان وزیر در جریان فتنه سخنرانی میکند، آن وقت آقای روحانی او را به عنوان وزیر در کابینه میآورد. من اصلا نقد آن وزیر را نکردم، به آقای روحانی گفتم شما چه اصراری دارید دقیقا همان کسانی را که در فتنه دست داشتند؛ معرفی میکنید.
استاد موسسه امام خمینی به مسئله فتنه و برجام تاکید داشت و بیانات مقام معظم رهبری در این باره را اشاره کرد و ادامه داد: مقام معظم رهبری از دو چیز دست برنمیدارد: فتنه و برجام. در اکثر سخنرانیها آقا دست از برجام بر نمیدارد. چه نکتهای دارد؟ به من و شما درس میدهد، برجام را زمین نگذارید. چرا آقا فرمود خسارت محض است؟ چرا آقا فرمود: سر ما را کلاه گذاشتند؟ از آن طرف آقای روحانی میگویند برجام خورشید تابان است!
دو نوع دیپلماسی داریم؛ یک، دیپلماسی قرآنی و دینی و دو دیپلماسی غرب گر و لبخند، دیپلماسی دست دادن با دشمن خونی این ملت است. تحریم را امریکا میکند، آن وقت شما میروید با او لبخند میزنید و دست میدهید. امروزه این را جا میاندازند و اندکی هم جا انداختهاند که رابطه با امریکا حلال مشکلات است. دیپلماسی قرآنی را توجه کنید؛ قرآن کریم میفرماید: مبادا ولایت کفار را بپذیرید، آنها را ولی نگیرید. آقای جوادی میفرماید ولایت در اینجا میتواند سه معنا داشته باشد: یک دوستی نکن و لبخند نزن، دو ، نصرت و همکاری و سه، قیادت و رهبری.
آیات را می خوانم ؛ وَدُّوا لَوْ تَکْفُرُونَ کَمَا کَفَرُوا فَتَکُونُونَ سَوَاءً فَلَا تَتَّخِذُوا مِنْهُمْ أَوْلِیَاءَ حَتَّى یُهَاجِرُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَخُذُوهُمْ وَاقْتُلُوهُمْ حَیْثُ وَجَدْتُمُوهُمْ وَلَا تَتَّخِذُوا مِنْهُمْ وَلِیًّا وَلَا نَصِیرًا (آیه 89، سوره نساء) مگر انبیاء آمدهاند تا دم کدخدا را ببینند؟ قیادت آنها را قبول کنند! وَلَقَد بَعَثنا فی کُلِّ أُمَّةٍ رَسولًا أَنِ اعبُدُوا اللَّهَ وَاجتَنِبُوا الطّاغوتَ فَمِنهُم مَن هَدَى اللَّهُ وَ مِنهُم مَن حَقَّت عَلَیهِ الضَّلالَةُ فَسیروا فِی الأَرضِ فَانظُروا کَیفَ کانَ عاقِبَةُ المُکَذِّبینَ (آیه 36، سوره نحل) ما در هر امتی رسولی برانگیختیم که: «خدای یکتا را بپرستید؛ و از طاغوت اجتناب کنید!» خداوند گروهی را هدایت کرد؛ و گروهی ضلالت و گمراهی دامانشان را گرفت؛ پس در روی زمین بگردید و ببینید عاقبت تکذیبکنندگان چگونه بود! این اسلام نابی است که با امریکا نمیسازد.
وی در ادامه به آیات بسیاری از قرآن مبنی بر ستیز با یهودیان، کفار، مشرکین و معاندین پرداخت و بیان کرد: رابطه با فساق عالم برای عدهای عزت آور است! نه رابطه با خدا و نه رابطه با سید الشهدا. این دیپلماسی نوع دوم متاسفانه امروز حاکم است. الَّذینَ یَتَّخِذونَ الکافِرینَ أَولِیاءَ مِن دونِ المُؤمِنینَ أَیَبتَغونَ عِندَهُمُ العِزَّةَ فَإِنَّ العِزَّةَ لِلَّهِ جَمیعًا ( آیه ۱۳۹، سوره نساء) همانها که کافران را به جای مؤمنان، دوست خود انتخاب میکنند. آیا عزّت و آبرو نزد آنان میجویند؟ با اینکه همه عزّتها از آن خداست.
یا ایها الذین امنوا لا تتخذوا الیهود و النصارى أولیاء بعضهم أولیاء بعض و من یتولهم منکم فإنه منهم إن الله لا یهدى القوم الظالمین ( آیه 51 سوره مائده) اى کسانى که ایمان آوردید، یهود و نصارا را دوستان خود مگیرید که آنان دوست یکدیگرند و کسى که (از شما) آنان را دوست بدارد خود او نیز از ایشان است، چون خدا مردم ستمکار را به سوى حق هدایت نمىکند. بالاخره ترامپ و اوباما یا یهودی هستند یا مسیحی. کسی از شما که با آنها ایجاد دوستی کند و دست بدهد، خودش نیز امریکایی است.
«یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الَّذینَ اتَّخَذُوا دینَکُمْ هُزُواً وَ لَعِباً مِنَ الَّذینَ اُوتُوا الْکِتابَ مِنْ قَبْلِکُمْ وَ الْکُفّارَ اَوْلِیاءَ وَ اتَّقُوا اللّهَ اِنْ کُنْتُمْ مُوْمِنینَ (آیه 57 سوره مائده) (اى کسانى که ایمان آوردهاید! افرادى که آیین شما را به باد استهزاء و بازى مىگیرند ـ چه از اهل کتاب و چه مشرکان- آنها را ولىّ خود انتخاب نکنید! و از [مخالفت فرمانِ] خدا بپرهیزید، اگر ایمان دارید! در فرانسه قرآن را آتش زدند و همین آقایی که آتش زده به دست وزیر خارجه فرانسه تقدیر میشود ، فردای آن روز ظریف با وزیر خارجه فرانسه ملاقات میکند.
کسی که به امریکا دل ببندد، مثل خانه عنکبوت برای خود انتخاب کرده است. یکباره خانه عنکبوتشان با رای آوردن ترامپ به هم ریخت. روزنامههای طرفدار اصلاح طلب عزا گرفتند که ترامپ رای آورد. میگفتند اصلا انتظار نمیرفت. شما انتظار چهچیزی داشتید که میگفتید اصلاً انتظار نمیرفت؟ چرا ترامپ مخالف برجام نیست؟ ترامپ میگوید من برجام را پاره میکنم. به دو دلیل این حرف دروغ است. یک، امریکا چه از برجام میخواست که به دست نیاورد؟ دو، هر چه خواستند به دست آوردند؟ پاره کردن برجام توسط ترامپ همهاش حرف است. من چند جا گفتهام آن قدم زدن و آن دست دادن ظریف با آمریکا اگر عالمانه بود، بزرگترین خیانت به ارزشهای انقلاب بود. اگر سیدحسن نصرالله بگوید ما در لبنان درگیر جنگ با امریکا هستیم و آن وقت خود شما لبخند میزنید و دست میدهید؟ پذیرش برجام ضربات زیادی به جبهههای مقاومت در منطقه وارد میکند.
چرا قرآن میفرماید به اینها نزدیک نشوید؟ چون اینها میخواهند اسلام را از میان بردارند. لذا به هیچ وجه به کفار اعتماد نشود؛ به دلیل اینکه هر وقت اینها قدرتشان بر شما بچربد، مراعات هیچگونه دوستی، تعهد، برجام، لوزان، ژنو و ... که با شما بستهاند؛ نخواهند کرد. آیه ۸ سوره توبه ، کَیْفَ وَإِنْ یَظْهَرُوا عَلَیْکُمْ لَا یَرْقُبُوا فِیکُمْ إِلًّا وَلَا ذِمَّةً یُرْضُونَکُمْ بِأَفْوَاهِهِمْ وَتَأْبَى قُلُوبُهُمْ وَأَکْثَرُهُمْ فَاسِقُونَ (آیه 8 سوره توبه) چگونه [براى آنان عهدى است] با اینکه اگر بر شما دست یابند، درباره شما نه خویشاوندى را مراعات مىکنند و نه تعهدى به شما را با زبانشان راضى مىکنند و حال آنکه دلهایشان امتناع مىورزد و بیشترشان منحرفند.
آقای روحانی در کتاب امنیت ملی و دیپلماسی هستهای خودش میگوید، عوامل عدم رشد کشور که همواره مشکل آفرین است، دیدگاه بدبینانه به دنیای غرب است. دعوای ما یک دعوای فکری است. قرآن میفرماید به آنها بدبین باشید، چون مراعات چیزی را نمیکند، این حرف را میزند.
آنهایی که دیپلماسی قرآنی را زیر پا گذاشتند، سوغاتشان برای مملکت چه بود؟ این دولت سه مذاکره کرد: ژنو، لوزان و برجام. آخرینش همین برجام بود که توافقش در تیر ماه ۹۴ رخ داد. برجام شش جزء دارد. یک اصل برجام است و ۵ جزء دیگر ضمیمه است. ضمیمه اول تعهدات ماست، انگار ما به امریکا بدهکاریم! تحریم را او انجام داده ولی ما بدهکاریم. ضمیمه دوم تعهدات آنهاست. ضمیمه سوم همکاریهای صلح آمیز هستهای است ، ضمیمه چهارم کمیسیون مشترک؛ کمیسیون مشترک ۸ عضو دارد که ۶ تا از آن کشورهای 5+1 هستند و هفتمی خانم موگرینی و هشتم ایران است.
۱۶ وظیفه در کمیسیون مشترک آمده که در ۱۵ تا از آنها آمده است که کمیسیون مشترک اگر بخواهد به تصویب برسد، اجماع آراء لازم است. در پرانتز بگویم؛ خط قرمزی هست که توسط آقا تعیین شده است و این دولت رعایت کرده باشد؟ آقا نهیب زد که مبادا به بهانه نظارت دسترسی به اماکن نظامی بدهید؛ اینها 2-3 ماه بعد از فرمایش آقا اجازه دسترسی به تمام اماکن نظامی دادند. فقط گفتهاند اینجا ایران میتواند شکایت کند به کمیسیون مشترک که آن هم تنها جایی است که اجماع لازم نیست. اینجا با دقت تمام گفته اند ۵ رای از ۸ رای کافیست، ایران نشسته پاک است. فقط میماند چین و روسیه که اگر این دو هم میخواستند به ایران رای بدهند از اول کنار گذاشتند!
در پایان سید محمود نبویان، استاد فلسفه تطبیقی در موسسه امام خمینی (ره) قم، به نتیجه اشاره نمود و گفت: ضمیمه پنجم مراحل اجرا است. روز تصویب، ۹۰ روز پس از برجام بود؛ اهرم فشار آنها تحریم بود و اهرم فشار ما هستهای. در هر مذاکرهای طبیعی است، مقداری ما باید امتیاز بدهیم و مقداری آنها. سوال: روز اجرا، یعنی روز اجرای تعهدات ما یا اجرای تعهدات آنها که تحریمها را بردارند؟ اجرای تعهدات آنها مشروط به دو شرط است: اولا ایران باید تمام تعهداتش را انجام بدهد. دو، ما به مردم و مسئولین ایران اعتماد نداریم، خوش بین نیستیم، ما به ملت ایران بدبین هستیم؛ شما بگویید که ما اجرا کردیم، فایده ندارد، بلکه یک سازمان بین المللی باید ببیند، شما درست انجام دادید یا خیر!
اگر آنها تعهدات خودشان را درست انجام ندادند، کدام سازمان میآید راستی آزمایی کند؟ به عبارت دیگر ضامن تعهدات ما یک سازمان بینالمللی در برجام به نام آژانس آمده است. ضامن تعهدات اینها در برجام کیست؟ من از آقای ظریف بارها پرسیدم، جواب میدادند: هیچ ضمانتی در برجام پیشگویی نشده است! این چه نوع مذاکرهای است به نظر شما؟
|